Dat ik dit zou gaan doen had ik nooit gedacht. Dit is wel enorm in de stretch, uit mijn comfort zone stappen!

Ik heb zo veel zin in dit nieuwe jaar.
Ik sta te springen om in uitvoer te brengen waar ik de afgelopen jaren aan gewerkt heb: mezelf! 

De laatste 6 jaar hebben voor mij in het teken gestaan van mijn draai vinden; het opbouwen van mijn leven met een zorgintensief kind. Mezelf opnieuw verhouden met deze bagage in de wereld, en het omgaan met alweer nieuwe tegenslag.

Vorig jaar was het voor mij tijd om het radicaal anders te gaan doen. Het lukte me niet om naast het verwerken van alles wat ik meemaakte ook nog met plezier en een lekkere drive mijn werk te doen. Ook al had ik het super bij Hearst en mocht ik mooie strategiëen ontwikkelen voor National Geographic Magazines.

Ik wilde het anders, minder achter mijn bureau, meer bewegen, meer dynamiek. En het belangrijkste: meer met mensen en meer voor mensen.

Zo ontstond mijn nieuwe pad:
* Ik heb mijn certificering als coach behaald bij de School voor Coaching
* Ik heb Lighthouse Coaching opgericht
* Ik mag na mijn teachertraining bij de Nieuwe Yogaschool daar af en toe een les verzorgen 
* En ik geef dit blok les in Marketing & Strategie aan de Hogeschool van Amsterdam

En binnenkort staat mijn website live met mijn gloedjenieuwe aanbod in onder andere groepscoaching.

Ik hou ervan om nieuwe dingen te doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

En nu ga ik iets doen, waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou doen. Ik ga mijn verhaal vertellen op de allereerste Storytelling avond in het Comedy Café in Amsterdam. Het is ontzettend spannend om dat te doen. En ook om hier te delen.

De repetitie dit weekend voor een paar goede vrienden was intiem en emotioneel. En dat was prachtig. De openheid zorgde voor een heel mooi gesprek en nieuwe verbinding.

En precies dat is wat ik zo ontzettend geleerd heb de afgelopen jaren. Ik sluit me niet meer af voor mijn verhaal en voor de pijn, de spanning, het verdriet. Ik omarm het allemaal. Dat kostte even wat jaren, maar ik kan je zeggen, dan heb je ook wat. Ik voel het stromen in mijn lichaam. Ik sta open, ik ben erbij en in verbinding met alles wat er is. Of het nu wel en of niet mooi is.

Niet langer verstoppen, maar echt zijn en laten zien hoe het leven is. 
BeReal.

Gelukkig zijn er meer mensen die dat doen en ben ik omringd door prachtige mensen die ook hun verhaal delen aankomende 8 januari!
Meer info en kaartverkoop via deze link: https://lnkd.in/emMCBuUK

Met heel veel dank aan de geweldige Mylène Duijvestein die me op haar heerlijke eigen wijze heeft begeleid met het maken van dit verhaal. 

Wat gebeurt er bij jou als je dat leest? Stap je uit je comfortzone of niet? 

Wil je hier eens over sparren, plan dan een kennismakingsgesprek.