Simone voor het EYE

LEVEN MET PIT,

ONDANKS JE SHIT
Het programma waardoor je leven gaat leiden zoals jij het wilt

Ook als de grond onder je voeten lijkt weggeslagen heb je alles in je om voor jou een goed leven te creëren. Je kan vrij ademen, lachen en heerlijk leven met een zwaar verdriet.

In deze training doorloop je in 3 maanden
de stappen om je vertrouwen te vergroten, je stem te hervinden en vrij te leven.

JE WÉÉT DAT JE HET IN JE HEBT

Welkom bij de club waar je nooit bij wilde horen: Dixw5tΩ∂e van mensen die in heftig vaarwater zitten. En ondanks dat je hier niet wilt zijn: door de grillen van het leven leer je iets enorm wezenlijks. En dit valt niet te leren zonder deze ervaring. Het klinkt misschien hard, maar deze wijsheid komt niet op een andere manier. En once you know, you know. Je gaat nooit meer terug naar de onbevangenheid van vóór deze ervaring.

En misschien voelt het nu niet zo, maar diep van binnen weet je dat je het kan: doorleven met deze ervaring, dit verlies, deze situatie of dit gegeven. Genieten van alles wat zo prachtig mooi is en soms met je ziel onder je arm, maar wel echt: leven. Alleen sta je nu op het punt dat je nog niet helemaal in deze nieuwe jas kan stappen. Je weet dat het kan maar je hebt het nog niet onder de knie.

Stel je voor dat er een methode is waarmee je die jas vol vertrouwen aan kan trekken, zodat je weer durft te dromen, plannen te maken, en gelooft dat er ook voor jou een goed leven is, ondanks (of dankzij?) alle uitdagingen, al je shit.

Dan zou je dat doen toch? Ja toch?!
Leven met pit. Ondanks je shit. 

op strand

GOED NIEUWS: JOUW LEVEN KAN OOK VOL MET PIT!

Je kan doorleven na een ingrijpende gebeurtenis én contact maken met je superpower. Sterker nog: als je met dit programma aan de slag gaat waarmee je grip krijgt op je brein, merk je in één maand al verschil

In het programma “Leven met pit, ondanks je shit” ontdek je in 12 weken hoe je psychologische flexibiliteit ontwikkelt én 100% trouw aan jezelf wordt. Je keuzes komen uit je hart en je haalt meer voldoening uit je leven.
Daardoor kan je beter omgaan met alles wat niet goed gaat en wordt het minder intens om met je pijn en ongemak te leven. 

Dit is waar je mee aan de slag gaat:

programma

Het programma is een combinatie van de meest toegepaste methodes uit mijn coachpraktijk en het bewezen effectieve model dat gebruikt wordt in de Acceptance & Commitment therapie. Hierin staat het leven naar je identiteit centraal en wordt geintegreerd als levenswijze. Het is een doorlopend proces van zelfontwikkeling en groei, wat een diepgaand gevoel van vervulling en tevredenheid met zich meebrengt wanneer je in overeenstemming bent met wie je werkelijk bent.

Hierdoor ga je:

 • Minder piekeren, omdat je niet meer vastzit in je gedachten
 • Vertrouwen dat je het leven aankan zoals het komt.
 • Je verzet staken, zodat je kan accepteren wat je in de weg staat
 • Het heerlijk vinden om soms even stil te staan en te ontspannen in het moment
 • Met meer rust, stabiliteit en energie door het leven.

 

Wat gaan we doen?

 • 12 weken werken aan deze thema’s
 • elke twee weken ontvang je de nieuwe module
 • Ruim 10 uur aan videotraining
 • je kan het op je eigen tempo doen
 • 3 online live sessies
 • geleide MP3’s die je helpen oefenen
 • een werkboek waarin je je voortgang bijhoudt
 • Wekelijks de mogelijkheid om vragen te stellen

Deze training is speciaal voor jou als je:

✔ Voelt dat je meer in je mars hebt dan er nu uit komt
✔ Je vastzit en behoefte hebt aan nieuw perspectief.
✔ Bereid bent om stappen te zetten en veerkracht op te bouwen.
✔ Je de eerste klap van je ingrijpende gebeurtenis een plekje hebt kunnen geven
✔ En nu op zoek bent naar manieren om te accepteren wat is en innerlijke rust te vinden.
✔ Klaar bent om met plezier, ontspanning en vol zelfvertrouwen het leven tegemoet te treden.

Dit is het programma waardoor je weer met positieve energie in het leven kunt staan.

Dit programma is niet zo geschikt voor je als je verlies, trauma of aanpassing een heel recente gebeurtenis is. Dan kan je beter eerst de tijd nemen om te herstellen en te rouwen. Hier is tijd voor nodig. Als jij voelt dat je weer aan het opkrabbelen bent en juist weer mogelijkheden gaat zien, dan zit je hier helemaal op je plek!

Hi mijn naam is Simone,

En ik ben tegen wil en dank expert in het omgaan met tegenslag. Na de geboorte van mijn dochter met een ernstige aandoening en het uitblijven van het oh-zo gewenste tweede kindje, ben ik overweldigd door verdriet. Omdat mijn leven zo anders liep dan ik me had voorgesteld. Ik voelde me ellendig en moest actief aan de slag om me weer goed te voelen. Dat kon niet anders dan door helemaal diep van binnen te onderzoeken hoe ik nu wél lekker kon leven. Door dat onderzoek, lukte het me om mijn hart te volgen: waar heb ik wel invloed op? Voor mij was dat mijn werkende leven.

Ik besloot mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van collega’s op de werkvloer te gaan gebruiken om mijn droom te verwezenlijken: meer mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Hier kan ik mijn interesse in de mens combineren met mijn kennis en ervaring. Ik heb de beste coachopleiding uitgezocht en heb me ondergedompeld in dit vak.

Daarnaast werk ik als yogadocent en ademcoach, zodat ik de lichaam en mind connectie goed kan begrijpen, begeleiden en herstellen. Ik heb mijn kracht weer helemaal gevonden en leef elke dag mijn beste leven. Al het verdriet is er ook, maar daar laat ik me niet meer door uit het veld slaan. Elke dag op deze aarde is zo bijzonder, alleen al door te voelen wat er zich in mijzelf afspeelt!

Ik ga jou helpen om jouw kracht te ontdekken en te ontgrendelen. Ik weet als geen ander hoe machteloos je je kunt voelen en wat er voor nodig is om uit deze hopeloze situatie te komen. Al mijn vaardigheden op het gebied van coaching en passie voor persoonlijke groei zet ik in tijdens dit online programma.

De voordelen van dit programma dat je lekker voor jezelf doet

Overweeg je weleens om coaching te doen, maar heb je niet echt zin in de dynamiek van samenwerken met een coach die persoonlijke vragen stelt? Of heb je al veel coaching gedaan en heb je het vooral nodig om meer te integreren?
Vind je het delen van je onzekerheden met onbekenden niet aantrekkelijk? Of wil je niet vastzitten aan het tempo van een groep? Dan is dit zelfstudieprogramma precies wat jij zoekt.

✔ Je wilt ontwikkelen, maar lekker op je eigen tempo wilt doen
✔ terwijl je wel de mogelijkheid hebt om je vragen te stellen
✔ en je door de online sessies wel een kleine stok achter de deur hebt. 
✔ Je leert meer van de methodieken acceptance & commitment therapie en
✔ Rationele Emotieve Therapie, je krijgt meer uitleg dan je in 1op1 coaching normaal krijgt. 

Kortom, als je wilt groeien op jouw voorwaarden, in jouw tempo, en in alle privacy, dan is dit programma perfect voor jou.

Ga je nog langer zelf aanmodderen? Of is het tijd om nu echt verandering door te voeren?
TERWIJL JE TWIJFELT, GAAT HET LEVEN VERDER.
en weetje… als je tot hier hebt gelezen, dan weet je dat dit de juiste keuze is.