Over mij

In mijn leven heb ik regelmatig beroep moeten doen op een gezonde dosis veerkracht. Ook ben ik positief ingesteld en geloof in een leven lang leren. Als je veel veerkracht hebt en openstaat voor leren, kan je altijd verder is mijn ervaring. Die twee eigenschappen ontwikkelen en je eigen maken is mijn hoofddoel met coaching. Alle mensen die tegenslag ervaren -klein of groot- te laten zien dat je verder kan en met frisse drive weer in de schijnwerpers kan staan is mijn grote wens.

Uitdagingen

De geboorte van mijn dochter heeft mijn wereld op zijn kop gezet. Zij bleek een erfelijke stofwisselingsziekte te hebben en is daardoor gehandicapt geraakt. Wat volgde was een reeks van uitdagingen. Ondanks mijn basis aan veerkracht, heb ik lang het gevoel gehad op de bodem van een diepe put te liggen. Ik voelde me gevangen in mijn ongeluk.

Verlangen

Het heeft tijd gekost voordat ik kon inzien dat ik veel meer ben dan alleen de moeder van mijn gehandicapte dochter. Ik lag vaak onder een steen, terwijl ik er zo naar verlangde om weer met hart en ziel te leven. Grappend zei ik als ik onder mijn steen vandaan kroop: “Ik ben er weer hoor! Ik had even een blikje veerkracht nodig, dat heb ik gevonden.” Blijkbaar kan ik mijn voorraad aanvullen.

Schijnwerper

Ik heb veel gereflecteerd op wat ik dan doe om de voorraad te vullen. Dat was een heel proces, waarbij inzicht en acceptie steeds weer nodig waren. Door mijzelf als persoon met al mijn mooie en minder mooie kanten en ervaringen weer volledig in de schijnwerpers te zetten, ervaar en voel ik een nieuw leven met alle emoties die daarbij horen.

Hart volgen

Het nieuwe leven betekent ook eindelijk mijn hart volgen, kiezen voor de opleiding coach en yogadocent en mijn eigen bedrijf oprichten. Al mijn inzichten, ervaringen en alles wat bruikbaar is uit mijn opleiding heb ik gebundeld voor mijn veerkracht coaching en programma’s.
Mijn kracht is dat ik open, eerlijk en verbindend ben. Daarmee creëer ik een veilige omgeving waarin ruimte is om in het licht te gaan staan. Dat is de plek waar eenieder kan groeien. En op die plek het proces naar veerkracht begeleiden en ontwikkelen, is wat ik het liefste doe.

Je hart volgen - Lighthouse coaching

Wil je meer over mij weten?
Kijk dan eens op mijn Linkedin.

Wil jij de draad weer oppakken?
Laten we kennismaken!

Dat kan helemaal gratis en vrijblijvend