Hoe kan ik in hemelsnaam iets accepteren dat ik nooit heb gewild?
Dé belangrijkste inzichten die het wat makkelijker maken.

Schrijf je meteen in voor het webinar op maandag 18 december 19:30
Belangrijk om te weten: er komt geen replay van het webinar, dus zorg dat je er live bij bent.

Je wilt hier echt bij zijn, tijdens het webinar deel ik diepgaande inzichten waardoor je meteen helderheid krijgt, maar ik onthul ook een geweldig online programma. Als kers op de taart is er een exclusieve bonus die alleen geldig is voor degenen die live aanwezig zijn. 


 

Simone strand

Als je leven zo anders loopt dan je had verwacht lijkt het soms alsof je nergens meer controle over hebt. Frustratie en machteloosheid overspoelen je terwijl je doorworstelt. Je blijft vechten, ook al weet je dat dit niet te veranderen is. Uiteindelijk trek je je terug, hopend dat dit rotgevoel vanzelf overgaat. Verlangend naar wakker worden, je ogen opendoen en beseffen dat het een nachtmerrie was, niet de harde realiteit.  

Wat als ik je vertel dat er ook voor jou een manier is om te accepteren wat er is? Dat je kan transformeren van “gevangen voelen in je drama” naar “bevrijd in de wereld staan”? Dit stelt je in staat om je te richten op datgene wat wel beïnvloedbaar is. Jij hebt de kracht om jouw leven binnen de nieuwe kaders te leven zoals jij wilt, zonder je te laten beheersen door zorgen over de toekomst of het verleden.

Ik nodig je uit voor mijn webinar:
Hoe kan ik in hemelsnaam iets accepteren dat ik niet heb gewild?
Dé belangrijkste inzichten die het wat makkelijker maken. 

Ontdek tijdens dit webinar wat jou belemmert om te aanvaarden. We onderzoeken of er weerstand is en wat nodig is om die los te laten. Hoe meer je vecht tegen iets, hoe sterker de weerstand wordt en hoe lastiger het is om los te laten.

Ik deel de inzichten die essentieel zijn om verandering teweeg te brengen, zodat je meer mogelijkheden ziet. Verlang jij naar meer rust in je hoofd en meer ontspannen meegaan met het leven? 

Meld je dan nu voor de eerste stap: mijn webinar. Samen gaan we op zoek naar de sleutel tot jouw acceptatie en innerlijke rust.

Praktisch:

  • Het duurt 75 minuten
  • De masterclass is LIVE
  • Er is volop tijd om via de chat vragen te stellen
  • Te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon
  • Je komt zelf niet in beeld
  • GRATIS
  • Het is iets voor jou als je voelt dat je iets moet accepteren, maar je weet niet helemaal hoe. 
  • Kan je er echt niet bij zijn maar ben je wel nieuwsgierig? Stuur me dan een mailtje: simone@lighthousecoaching.nl 

Over mij Simone Beekman
Als ervaringsdeskundige en coach heb ik veel geleerd over het thema acceptatie. Ik realiseerde me dat ik door weerstand te bieden geen stap verder kwam. Pas toen ik doorhad hoeveel energie het vechten kostte en hoe weinig het me vooruit hielp, kon ik voelen wat er nodig was om het los te laten.

In mijn coachprogramma’s combineer ik mijn kennis, inzichten en ervaring om de connectie tussen lichaam en geest te herstellen en ontwikkelen. Zodat je kracht vanuit jezelf komt, waarop je kan vertrouwen dat je stevig staat in weer en wind.